Fitness-guru Jutta Rouvisen menestyksen takana on kova työ

Jutta Rouvinen (o.s. Virtanen) on yksi Suomen tunnetuimmista fitness-valmentajista. Hän on juontanut lukuisia treenaamiseen liittyviä tv-ohjelmia ja toimii hyvinvointiyrittäjänä, personal trainerina sekä FitFarm-yrityksen perustajana. Jutan ura ei kuitenkaan alkanut fitnessin parissa. Hänellä on allaan markkinointimerkonomin tutkinto ja hän on toiminut muun muassa poliisina sekä seksuaaliterapeuttina.

Jutta ja FitFarm

Jutalla on pitkä ura takana yrittäjänä ja kokemusta niin elintarvike- kuin vaatealaltakin. Jutan ensimmäisen aviomiehen kuoltua tapaturmaisesti, Jutta pääsi surusta yli tekemällä töitä. Hän aloitti treenaamisen fitness-kisoihin ja pyysi apua valmentaja Jari “Bull” Mentulalta, johon oli tutustunutedesmenneen miehensä kautta. Jutta kertoi kokemuksistaan treenaamisesta uudessa blogissaan, joka kasvatti nopeasti suosiotaan. Jutta ryhtyi personal traineriksi ja alkoi tehdä verkkovalmennuksia bloginsa kautta.

Verkkovalmennus oli ilmaista, mutta kun asiakkaita kertyi enemmän, Jutta ja Mentula päättivät muuttaa valmennuksen maksulliseksi ja lähtivät yhdessä kehittämään yritystä, jonka nykyään tunnemme FitFarmina. Valmennuksen lisäksi FitFarm myy personal trainer -palveluita, lisäravinteita ja kuntoiluvälineitä. Lisäksi Jutta lanseerasi yhdessä K-ketjun kanssa For Every Body By Jutta -urheilumalliston, johon kuuluu sekä naisille että miehille suunniteltuja urheiluvaatteita, jalkineita sekä kevyitä kuntoiluvälineitä.

Suosittu tv-persoona ja menestynyt fitness-malli

Jutta on FitFarmin pyörittämisen lisäksi juontanut monia suomalaisille tuttuja tv-sarjoja, kuten Jutta ja puolen vuoden superdieetit, Jutta ja huikeat häädieetit sekä Jutan ja Vertin supersinkkudieetti yhdessä personal trainer Vertti Harjuniemen kanssa. Tv-uran lisäksi Jutta on myös kunnostautunut elämäntapakirjojen parissa. Jutan kirjoissa käsitellään hänen elämäänsä kohdanneita ylä- ja alamäkiä sekä urheilun ja ystävien kantavaa voimaa niiden läpikäymisessä.

Jutta on tehnyt kovan uran fitnessin parissa ja ansaitsi ensimmäisen arvomitalinsa sijoituttuaan toiseksi Miss Galaxy Europe -kilpailussa jo vuonna 1999 ja seuraavana vuonna voitti samaisessa lajissa Suomen mestaruuden. Jutta jatkoi fitness-uraansa kehonrakennuksen ja fitness-urheilujärjestön IFBB:n kisoissa. Hän piti pitkän tauon kilpailuista keskityttyään valmennukseen ja yritykseensä, mutta aloitti kilpailemisen uudelleen vuonna 2010. Hän voitti Body Fitnessin SM-kilpailun seuraavana vuonna ja sijoittui maailmanmestaruuskilpailussa viidentoista parhaan joukkoon.

Ei ole epäilystäkään, etteikö Jutan monipuolinen ura urheilun parissa olisi pitänyt hänet Suomen fitness-kasvojen kärjessä ja hänen tuotteensa tunnettuina ympäri maata. FitFarmin liiketoiminta on lisäksi noussut yhdeksi Suomen menestyneimmistä pienyrityksistä.