Eevi Teittinen on tunnettu suomalainen fitness-valmentaja

Eevi Teittinen on monelle suomalaiselle tuttu nimi. Kyseessä on vuonna 1989 syntynyt suomalainen kotkalainen fitness-valmentaja ja -urheilija, joka on useaan otteeseen ollut otsikoissa fitnessiin, terveisiin elämäntapoihin ja valmentamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi Teittinen tunnetaan muun muassa osallistumisestaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun sekä aiemmasta seurustelustaan räppäri Uniikin kanssa, joskin suhde on sittemmin kariutunut. Kaikkein selkeimmin Teittinen tunnetaan kuitenkin fitness-alalla, jossa hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt saavuttamaan jo yhtä sun toista.

Teittinen innostaa fitness-maailman pariin sosiaalisen median kautta

Teittinen on inspiroinut monia liikkumaan ja kehittämään kuntoaan. Yksi hänen tärkeimmistä viestintäkanavista on ehdottomasti oma blogi, jossa hän alunperin kirjoitti ajatuksistaan liittyen omiin personal trainer -opintoihinsa sekä salilla treenaamiseen yleensä. Sittemmin blogi on siirtynyt yhä selkeämmin fitnessin puolelle ja sillä on jopa 200 000 kuukausittaista lukijaa.

Teittisellä on myös Instagram-tili, jota seuraa reilusti yli 100 000 suomalaista. Yksi Teittisen peräänkuuluttamista keskeisimmistä ajatuksista on se, ettei fitness välttämättä tarkoita ultratimmiä kroppaa, armotonta treenaamista ja kurinalaista dieettiä. Fitness on parhaimmillaan terveistä elämäntavoista, terveestä kehosta ja hyvästä olosta huolen pitävä erinomainen harrastus, jota voi suositella melkeinpä kelle tahansa. Liikuntaa ei pitäisi vain suorittaa, vaan siitä on myös lupa nauttia, omaa kehoa kuunnellen.

Teittinen on saanut monet suomalaiset liikkumaan ja kiinnostumaan fitness-liikunnasta. Hän on kehitellyt muun muassa suurta suosiota saavuttaneen fitness-bootcampin, joka on kahdeksan viikon mittainen tehojakso. Sen aikana suoritettavien kotitreenien sekä oikeanlaisen ruokavalion myötä voi saada tehokkaasti vauhtia alkavalle fitness-harrastukselle ja terveemmälle elämälle.

Teittisen menestys fitness-maailmassa

Teittisellä on takanaan mukavasti menestystä, sillä vuonna 2015 hän osallistui ensimmäistä kertaa SM-kisoihin ja vei samalla kertaa koko kisan voiton. Hänen lajinaan oli tuolloin alle 160 cm sarjassa bikini fitness. Tämän kilpailun myötä Teittinen edusti Suomea myös MM-tasolla kisajoukkueessa.

Seuraavan vuoden bikini fitness -kilpailuissa Teittisellä ei kuitenkaan sujunut aivan yhtä hyvin, sillä hän putosi pois finaalikilpailusta. Sittemmin häntä ei ole nähty enää SM-kisoissa haastamassa sen terävintä kärkeä, mutta fitness-maailmassa Teittinen on yhä yksi Suomen näkyvimmistä vaikuttajista.